Over ons

  • Disc Chemicals
De effecten van de klimaatveranderingen branden dagelijks in op ons netvlies. De ijskappen smelten, de gletsjers krimpen en de bergen worden alsmaar groener. Samen kunnen we de klimaatverandering niet tegengaan, maar wel een stap in de goede richting zetten en een voorbeeld stellen. Wij bieden u de mogelijkheid milieuvriendelijke onderhoud en reinigings producten in te zetten, zonder hierbij aan kwaliteit in te boeten.

De klimaatwetenschap vertelt ons al jaren dat de problematiek om een globale oplossing vraagt, dit valt nationaal al niet meer op te lossen. Juist daarom is het zaak om de verschillende publicaties en statistieken te beantwoorden met milieuvriendelijke oplossingen. Onze producten dragen bij aan deze oplossingen, waardoor uw bedrijf vooraan zal staan in de strijd. Al onze producten zijn biologisch afbreekbaar en daarmee ecologisch uitermate verantwoord. Zonder in te boeten aan kwaliteit bieden we u daarmee de mogelijkheid desinfecteer-, industriële reinigings-, smeer- en conserveringsproducten in te zetten die zowel uw doel zullen dienen als het milieu ongemoeid laten. Zo werken we samen aan effectieve oplossingen en een beter milieu.

Onze producten bieden u niet alleen de kans om voorop te lopen in de strijd tegen de klimaatverandering, u kunt er tevens voor zorgen dat uw personeel op een ecologisch verantwoorden manier zal kunnen werken, waardoor u duurzaam en maatschappelijk verantwoord zaken kunt doen. Onze milieuvriendelijke reinigers dragen bij aan een betere wereld voor mens en milieu.

Wij gaan graag de uitdaging met u aan om ook u te overtuigen van de milieuvriendelijke, maar effectieve werking van onze producten. Bent u een ondernemer en zoekt u binnen uw bedrijf altijd naar de beste oplossingen die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu? Laat u dan inspireren door de producten van disc special chemicals v.o.f.