Bio Circle kopen

  • Bio Circle kopen
Als u een Bio Circle TM ontvetterinstallatie wilt kopen dan bent u bij Disc Special Chemicals aan het juiste adres. Wij hebben voor uw bedrijf deze nieuwe revolutie in milieuvriendelijk reinigen en ontvetten. U kunt bij Disc Special Chemicals verschillende varianten van de Bio Circle kopen.
 

Bio Circle koopt u voordelig bij Disc Chemicals

De render, mini, maxi, ultrasoon en de turbo. Daarnaast kunt u bij Disc Special Chemicals als vanzelf sprekend ook de bijbehorende Bio Circle vloeistof kopen.

Ieder van de Bio Circle machines die u kunt kopen is brandveilig, mens- en milieuvriendelijk en heeft geen afzuiging nodig. Vooral aan het milieuvriendelijke aspect hechten we veel waarde.

Disc Special Chemicals helpt graag mee om zorg te dragen voor het milieu, en we stellen u in staat hetzelfde te doen. Daarbij leveren we niets in op de effectiviteit en kwaliteit van onze producten.

Net als met reguliere ontvetters kunt u met de Bio Circle uitstekend werkstukken en onderdelen vrij maken van smeerolie, vetten, anticorrosie producten, snijolie en ander vuil.

Bent u op zoek naar een Bio Circle TM om te kopen? Neem dan gerust contact op met Disc Special Chemicals (047-5464628), of kijk rustig verder op onze website.