Reinigingsproducten

  • Reinigingsproducten
Reinigingsproducten, Disc Chemicals neemt een goed milieu en een veilige werkomgeving serieus. Al onze reinigingsproducten zijn biologisch afbreekbaar en creëren een prettigere werkomgeving. Als partner van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Nederland kijken wij bewust naar de samenstelling van onze reinigingsproducten. In deze tijd vinden wij het namelijk onverantwoord om het milieu nog verder te belasten met het gebruik van traditionele reinigingsproducten.

Wij voeren een breed assortiment van milieuvriendelijke reinigingsproducten, variërend van conservering, desinfectie, smeermiddelen, olie/Grease Foodindustry, reinigers en machines.
 

Reinigingsproducten

De huidige techniek stelt ons in staat om op een milieubewuste manier met afval om te gaan. Op onze website treft u verschillende voorbeelden aan en ziet u hoe dit in zijn werk gaat. Tevens vindt u er een promotionele video waarin de revolutionaire reinigingsproducten van Bio-Circle worden getoond. De technieken die worden gebruikt zijn niet alleen schoon, maar op de lange termijn ook nog tijd- en kostenefficiënt.

Kijk snel op onze website naar het assortiment reinigingsproducten van Disc-Chemicals. Wanneer u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt, kunt u het contactformulier invullen. Wij zijn telefonisch te bereiken op Telefoon nr.: 0475 464628 / Fax nr.: 0475 466560, of stuur een e-mail naar: info@disc-chemicals.nl.