Schoonmaakproducten

  • Schoonmaakmiddelen
Schoonmaakmiddelen, maar dan milieuvriendelijk, dat is waar Disc-Chemicals voor staat. Het bewust omgaan met het milieu, door bewust te kiezen voor milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Onze biologisch afbreekbare schoonmaakproducten zijn niet alleen milieuvriendelijk, daarnaast zijn vele van onze producten veiliger omdat ze onbrandbaar zijn en gemaakt en geen giftige stoffen bevatten. De ervaring is dat, wie met onze schoonmaakproducten werkt, een veiligere en meer prettige werkomgeving creëert.

Schoonmaakmiddelen

Ons assortiment schoonmaakproducten is te vinden op onze website. Ook vindt u daar een uitgebreide productbeschrijving en veel gedetailleerde informatie. Tot onze schoonmaakproducten rekenen wij ook de unieke schoonmaakproducten van Bio-Circle. Op de video ziet u meer van deze zeer milieuvriendelijke productlijn.

In ons brede assortiment vindt u o.a. smeermiddelen, desinfecterende producten, reinigingsproducten en milieubesparende machines. Voor elke toepassing vindt u bij ons geschikte schoonmaakproducten.

Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd naar onze prijzen? Vul dan gerust het contactformulier op de website in. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0475-464628 of stuur een e-mail naar info@disc-chemicals.nl. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste schoonmaakproducten.