Onderdelenreiniger

  • Onderdelenreiniger
Disc Special Chemicals biedt u dé ultieme onderdelenreiniger voor uw bedrijf, de Bio-Circle TM. En hij heeft niet voor niets 'bio' in zijn naam. Deze onderdelenreiniger maakt gebruik van de kracht van de natuur voor een milieuvriendelijke werkstukreiniging. De Bio-Circle TM maakt daarvoor gebruik van een watergedragen ontvetter.

Met deze onderdelenreiniger verwijdert u smeerolie, snijolie, anticorrosie producten, vetten en andere verontreiniging van uw werkstukken en machineonderdelen. Het eenvoudig schoon te maken filtersysteem van de Bio-Circle TM scheidt grote en fijne vervuiling. De natuurlijke micro-organismen in deze onderdelenreiniger breken het vet en de olie op biologisch verantwoorde wijze af.
 

Onderdelenreiniger

Het milieu is dan ook een belangrijk speerpunt van Disc Special Chemicals. Ons credo is 'beter voor mens en milieu'. Het is onze maatsschappelijke verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat u ecologisch verantwoord kunt werken.

Uiteraard levert u met een milieuvriendelijke onderdelenreiniger niets in op kwaliteit en 'schoonheid'. Er is zelfs sprake van verbeterd reinigingsvermogen. Andere pluspunten zijn een aangename geur bij het ontvetten, nauwelijks residu na het ontvetten en de ontvetter gaat 5 maal langer mee dan oplosmiddelen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of bellen naar 047-5464628.