Reinigingsmiddelen

  • Reinigingsmiddelen
Bewust omgaan met het milieu, dat is één van onze kernwaarden. Onze reinigingsmiddelen zijn stuk voor stuk milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Daarnaast zorgen ze voor een veilige en meer comfortabele werkomgeving. Al enige tijd zijn wij partner van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Nederland. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu zeer serieus. Traditionele reinigingsmiddelen zijn naar onze mening, niet meer van deze tijd.
 

Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen

In ons brede assortiment vindt u reinigingsmiddelen voor desinfectie, smeermiddelen, industriële reinigers, state-of-the-art machines en conserveringsproducten. De techniek is inmiddels zo ver dat het milieu niet verder vervuild hoeft te worden. Een voorbeeld zijn de reinigingsmiddelen van Bio-Circle, die u in ons assortiment aantreft. Op onze website staat een video van dit geweldige en milieuvriendelijke product.

Wilt u meer weten over onze reinigingsmiddelen en hoe u deze op de juiste manier kunt toepassen? Stel gerust uw vraag via het contactformulier, of e-mail naar info@disc-chemicals.nl. Wij vertellen u graag meer over onze milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Wanneer u een vrijblijvende offerte wilt, of op zoek bent naar gedetailleerde productinformatie, kunt u bellen naar telefoonnummer 0475-464628. Een beter milieu is maar een telefoontje van u verwijderd.