Ontvetterbak

  • Ontvetterbak

De milieuvriendelijkste duurzame Ontvetterbak met de duurzame ontvetter, bio circle liquid

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke, duurzame en veilige ontvetterbak, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze ontvetterbaksystemen en partswashers of onderdelenreinigers werken met duurzame ontvetter producten zoals bio-circle liquid, bio circle aluminium, CB 100, CleanBlue etc. etc. Al deze ontvetter producten zijn vrij van gevaren symbolen conform (GHS) en daardoor zeer veilig in gebruik voor uw personeel.

Door al onze innovatieve ontvetterbaksystemen zijn wij leider in de markt voor duurzaam ontvetten en duurzaam reinigen. Het is de ideale oplossingen voor Arbo functionarissen vanwege het ontbreken van gevaren symbolen. Daarnaast zijn de ontvetter producten niet brandbaar en hoeft u bij opslag in het magazijn geen speciale voorzorg maatregelen te nemen. Onze ontvetterbakmodellen zijn inmiddels bij veel technische diensten in gebruik juist vanwege de aansprekende eigenschappen zoals een hoog rendement, zeer veilig, niet brandbaar, geen dampvorming, geen afzuiging nodig.

De verschillende ontvetter producten zijn ook inzetbaar binnen de voedsel verwerkende industrie, omdat al onze ontvetter producten voorzien zijn van een NSF certificaat. Al deze NSF ontvetter producten kunt u downloaden op onze website onder de productgroep ontvetter. Daarnaast kunt u ook het SDS downloaden. Onze ontvetterbak systemen werken dus met verschillende soorten biologische en duurzame ontvetter producten die o.a. werken met micro organismen die op een natuurlijke manier olie en vetten af breken waardoor zij zeer duurzaam zijn.

Het ontvetterbaksysteem wordt verwarmd naar 41 graden, waardoor het ontvetten van metaal, lagers, kettingen, motoren etc. zeer efficiënt gaat en zonder gevaren voor de gebruiker. Door deze efficiency gaat de ontvetter 4 tot 5 maal langer mee dan solventen en heeft daardoor een grote voorsprong genomen op de gevaarlijke en brandbare oude ontvetters zoals thinner, wasbenzine solvents etc.

De kunststof ontvetterbak Bio Circle Maxi en Compact zijn dubbelwandig, en kunnen voorzien worden van een trolly rolsysteem zodat u overal binnen de technische dienst of zelfs aan de productielijnen met deze veilige ontvetterbak kunt werken. Samen met de beste ontvetter heeft u dan een uniek ontvetterbak systeem. Dus wilt u een nieuwe ontvetterbak kopen, of ontvetterbak vloeistof kopen dan bent u bij DISC Special Chemicals aan het juiste adres.