Smeermiddelen

  • Smeermiddelen
Milieuvriendelijke smeermiddelen die in elke situatie toepasbaar zijn, koopt u bij Disc Chemicals. Wij kiezen bewust voor milieuvriendelijke smeermiddelen. In deze tijd vinden wij verantwoord ondernemen hard nodig. Daarom zijn wij partner van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Nederland, omdat wij een goed milieu belangrijk vinden.

In ons assortiment vindt u smeermiddelen die biologisch afbreekbaar zijn. Daarnaast verkopen wij tal van andere reinigingsmiddelen met oog voor het milieu. Wanneer u op een van onze producten klikt, treft u daar uitgebreide informatie aan en een PDF-bestand met verdere details. Uiteraard kunt u in het geval van specifieke vragen over onze smeermiddelen ook terecht bij een van onze medewerkers.
 

Smeermiddelen

Naast smeermiddelen vindt u in ons assortiment desinfecterende middelen, producten voor conservering, hightech machines en algemene reinigingsmiddelen voor de industrie. Al onze producten zijn tevens veiliger dan traditionele schoonmaak- en smeermiddelen en zorgen tevens voor een comfortabelere werkomgeving. Uw werknemers zullen het verschil zeker merken.

Bent u benieuwd naar welke smeermiddelen in uw situatie het meest geschikt zijn? Heeft u algemene vragen of wilt u een prijsopgave? Laat het ons weten. Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail naar info@disc-chemicals.nl.