Biologische reinigers

Biologische reinigers zijn de uitkomst voor een bedrijf dat alles schoongepoetst wil hebben en daarnaast zorg wil dragen voor het milieu. Disc Special Chemicals is specialist in zulke biologische reinigers.

Wij vinden het, in navolging van gerenommeerde klimaatwetenschappers, terecht dat het milieu tegenwoordig veel aandacht krijgt. Een bijdrage leveren aan het milieu is iets dat landelijk en wereldwijd moet gebeuren, maar evengoed moet het ook op de werkvloer. Disc Special Chemicals ontwikkelt sinds 1996 biologische reinigers die vrijwel allemaal biologisch afbreekbaar zijn en ecologisch verantwoord. Dit zonder concessies te doen aan de kwaliteit en werking van de producten.
 

Biologische reinigers

Disc Special Chemicals heeft door de jaren heen een uitgebreid assortiment opgebouwd van desinfecteerproducten en industriële reinigingsproducten. Zo is er voor ieder bedrijf wat wils. We hebben producten voor het verwijderen van roest, kalkaanslag, groene (algen) aanslag, vet, teer, asfalt, enzovoorts. Met deze biologische reinigers verblijden we klanten in bijvoorbeeld de industrie, schoonmaakbranche, bouwwereld en transport.

Dus bent u op zoek naar biologische reinigers? Kijk snel verder op onze website, of bel voor meer informatie 047-5464628.