Dooikorrels

  • Dooikorrels
De dooikorrels van Disc Special Chemicals zijn milieuvriendelijk en hebben dus eigenlijk een dubbele werking op de klimatologische omstandigheden. Ze dragen niet bij aan de opwarming van de aarde, maar ze zorgen er wel voor dat sneeuw en ijs verdwijnen.

Dooikorrels voor strenge winters

Disc Special Chemicals heeft de beste dooikorrels voor u en uw bedrijf. Hoe het klimaat zich verder ook ontwikkelt, het is gebleken dat de Nederlandse winter nog altijd streng kan zijn. Bij langdurige vorst en sneeuwval is het daarom handig om voldoende dooikorrels in huis (of bedrijfsvoorraad) te hebben.


De sneeuw verdwijnt sneller voor onze dooikorrels dan voor de zon. Ze werken 30 maal sneller dan de gangbare middelen. Onze dooikorrel is bedoeld voor professioneel en industrieel gebruik. Ze zijn prima geschikt om op uw bedrijf sneeuw en ijs te verwijderen van laad- en losplaatsen, trappen, wegen of om opvriezen te voorkomen. De dooikorrels zijn veilig voor de meeste materialen zoals stoffen, tapijt, plastic, rubber, gras, struikgewas, glas, steen, straatasfalt, beton en ijzer.

Als het sneeuwt, bent u eigenlijk al te laat, grappen wij wel eens naar klanten. Vervolgens houden we die glimlach vast als we er zo snel mogelijk voor zorgen dat ze dooikorrels geleverd krijgen. Op onze website kunt u direct bestellen, maar u kunt ook gewoon bellen: 047-5464628.